Societat Catalana de Genealogia - Articles filtrats per data: Octubre 2017

Els propers dies 16, 17 i 18 de novembre es celebrarà a Santa Maria del Pi l’inici d’un cicle continuat de jornades d'estudi amb l’objectiu d’omplir de contingut les llacunes existents en el coneixement històric sobre les Basíliques; un patrimoni encara en gran part desconegut que forma part del patrimoni cultural de l’Arquebisbat de Barcelona, de gran riquesa i interès per a la societat.

Els dos primers dies tindran un caire científic i estaran dedicats a la presentació dels treballs d’investigació, mentre que l’últim dia estarà dedicat a una visita de la Basílica adaptada per tots els públics, en col·laboració amb Catalonia Sacra (per a major detall descarregar el programa adjunt).

Splendor Pinensis. Santa Maria del Pi al segle XV està organitzat per la Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes, integrat a l’Ateneu Universitari Sant Pacià, juntament amb Basíliques Històriques de Barcelona.

A continuació us facilitem l’enllaç al formulari d’inscripció:

http://www.facultatantonigaudi.cat/ca/secretaria/noticies/general/la-facultat-organitza-les-jornades-les-basiliques-historiques-de-barcelona/35/1/43

Els propers dies 3 i 4 de novembre, en el Palau Los Serrano, es celebraran les II Jornades d’Heràldica, Genealogia, Vexil·lologia, General i Militar de la Província d’Àvila. Deixem adjunt el programa per a qui pugui estar interessat.


Descarrega el programa

Donades les circumstàncies excepcionals que estem vivint us comuniquem que demà dimarts, 3 d'octubre, la Secretaria de la Societat no obrirà.

Com sempre la SCGSVN està a favor del diàleg, la pau, la llibertat d'expressió i en contra de la violència. 

De moment queda ajornada la visita al govern militar. Properament us informarem del dia en que tindran lloc aquestes activitats.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top
Aquesta pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. Més detalls…