Societat Catalana de Genealogia - Articles filtrats per data: Desembre 2017

Com cada any per aquestes dates la Secretaria de la SCGHSVN romandrà tancada. Per tant, en nom de tots els membres de la Junta, us desitgem:

UNES MOLT BONES FESTES I QUE L’ANY 2018 VINGUI AMB FORÇA COSES BONES PER TOTHOM!

Tornem el 8 de gener. Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar. Atendrem totes les peticions que ens hagin arribat durant les festes al llarg de la primera setmana. Moltes gràcies.

Dilluns es va presentar Paratge 30 a la Seu de la Societat. Un número molt esperat i ple de recerques genealògiques familiars i treballs de gran interès paleogràfic. Com sempre els associats disposen d'un periode per recollir-lo presencialment a la secretaria i sinó el rebran gratuïtament a casa seva. Com a novetat, des d'aquesta mateixa setmana, també disposen d'un exemplar de Paratge 30 en format electrònic, al qual es pot accedir des de la mateixa pàgina web, dins la part privada de Publicacions (identificant-se amb la clau unipersonal).

Accés al Paratge número 30.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top
Aquesta pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. Més detalls…